Voorbereidingen Black Friday in volle gang

16-11-2018

Wie eind november het journaal kijkt, kent de plaatjes van rijen klanten die elkaar verdringen voor de deuren van de winkels, om daar tegen hoge kortingen flink in te slaan. Black Friday komt uit Amerika, waar het valt op de dag na Thanksgiving (welke valt op de vierde donderdag in november) en wordt gezien als de start de kerstinkopen. De laatste jaren is ook Cyber Monday (de eerste maandag na Thanksgiving Day) opkomen als online variant van Black Friday. Ook in Nederland zien we beide dagen steeds bekender worden en winkels steeds meer en hogere kortingen geven.

Horze doet al heel wat jaren mee aan zowel Black Friday als Cyber Monday: ze verkopen het hele weekend door. Door de jaren heen heeft ze verkoop op deze dagen enorm weten verhogen. Daardoor verwachten wij, net als vorige jaren, in het Black Friday weekend meer bestellingen binnen te krijgen dan we normaal in een maand verwerken! Flink aan de bak dus!

De voorbereidingen starten in de zomer al, maar nu komt Black Friday echt dichtbij! Afgelopen jaar zijn er een groot aantal verbeteringen doorgevoerd en zijn we ook als team beter geworden. Hierdoor hebben we dit jaar bijvoorbeeld geen avondploegen en geen zondagen ingedeeld, we verwachten overdag alles gedaan te krijgen! We gaan wel de zaterdagen werken, met extra goede verzorging!

We hebben een sterk en enthousiast team staan en verwachten dat het Black Friday weekend en de weken erna weer een prachtige tijd gaat worden, vol met hard werk, en ook vol gezelligheid, lekker eten en een enorme drive om het werk gedaan te krijgen! Samen gaat dat lukken!

Northern Logistics

Northern Logistics is een groeiend bedrijf op de grens van Drenthe en Groningen. In onze beide magazijnen verzorgen wij de logistieke dienstverlening voor onze klant Horze.


LinkedIn

Indeed


Adresgegevens

Dwarsdiep 12
9521 CH
Nieuw-Buinen
Nederland

+31 599-650287