niet alleen 
e-fulfillment

Het verzorgen van de verzameling en verzending van de bestellingen is onze hoofdwerkzaamheid, maar daar houdt het niet op! 

Om te kunnen zorgen voor een snelle en efficiënte verwerking van alle orders, hebben we het proces in een aantal afdelingen opgedeeld. Incoming is verantwoordelijk voor de binnenkomende en uitgaande goederen en de opslag van bulkvoorraad. Een uitzondering hierop zijn de producten van de leverancier partners van Horze. Deze worden ontvangen en op locatie gelegd door het team van Crossdocking. Deze producten worden, samen met Horze eigen producten, verzameld en verpakt door de teams van WEB (B2C) en SHOP (B2B). Daarna zijn ze klaar om naar de klant te versturen! Is een klant toch niet tevreden en wordt er wat geretourneerd, dat regelen wij ook! 

Producten en aantallen waar we mee werken verschillen per afdeling en per moment. Van binnenkomst van producten per containerlading tot het controleren en weer verzendklaar maken van een een geretourneerd paar laarzen of het registreren van doosje oorbellen, we kunnen het allemaal! Groot of klein, veel of weinig, het hoort allemaal bij onze veelzijdige dienstverlening! 

Producten en aantallen verschillen van dag tot dag: we kunnen het allemaal! 

Maar wij gaan verder in onze dienstverlening, naast de genoemde e-fulfilment bieden wij een breed scala aan de zogenaamde value added services, waarmee wij de extra wensen van de klant tot in de puntjes kunnen regelen! 

Onder deze value added services vallen het verzorgen van persoonlijke borduringen op verkochte producten, hiervoor hebben we een eigen borduurafdeling. 

Hiernaast verzorgen we extra etikettering van producten en kunnen ons aanpassen aan klantspecifieke wensen voor verpakkingen. We faciliteren ook de gehele verzending naar gebieden buiten de EU, met alle speciale douane-eisen, waarbij we alle alle benodigde documenten verzorgen.  

Tweejaarlijks ondergaat de collectie van Horze een seizoenswissel: in de winter komen de nieuwe zomerproducten alvast binnen en in de zomer de winterproducten. Deze seizoenswissel, waarvoor we ons tweede magazijn intensief benutten, verzorgen wij geheel! 

Northern Logistics

Northern Logistics is een groeiend bedrijf op de grens van Drenthe en Groningen. In onze beide magazijnen verzorgen wij de logistieke dienstverlening voor onze klant Horze.


LinkedIn

Indeed


Adresgegevens

Dwarsdiep 12
9521 CH
Nieuw-Buinen
Nederland

+31 599-650287