Over northern logistics

Al sinds 2008 versturen wij vanuit Nieuw Buinen ruitersportartikelen over de hele wereld!

Onze klant, eigenaar van merknaam en webshop Horze, is sinds 2003 uitgegroeid tot een van de grootste merken en leveranciers in de ruitersportwereld. Met eigen productie, winkels over de hele wereld en vooral een webshop met een aanbod van meer dan 60.000 verschillende producten van meer dan 300 eigen en andere merken, zijn ze groot in hun gebied.

In 2008 zocht Horze een strategische plek voor een Europees magazijn en kwam uit in Nieuw Buinen. Hier startten zij met het doel zo snel mogelijk en met zo hoog mogelijke kwaliteit hun Europese webshopklanten te voorzien. Sinds 2012 is dit magazijn verdergegaan als Nederlands bedrijf onder de naam Northern Logistics, met Horze als klant en met precies dezelfde doelstelling: kwaliteit en snelheid staan hier altijd voorop!

Voor Horze versturen wij jaarlijks zo'n 500.000 orders naar webshopklanten door heel Europa en 125.000 orders naar winkels over de hele wereld! Dit doen wij met een enthousiast en internationaal team, waarin we een goede balans hebben tussen jongeren en meer ervaren medewerkers. Wij hechten een grote waarde aan sfeer en samenwerking binnen ons team en durven te zeggen dat we daar goed in zijn! 

Kwaliteit en snelheid staan hier altijd voorop!

Om snelheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen in de veranderlijke wereld van de logistiek, zal het niet verbazen dat wij veel waarde hechten aan continu verbeteren: het creëren van ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel processen als werknemers! 

In onze dagelijkse gang van zaken staat ontwikkeling en verbetering altijd centraal. Zijn we niet bezig met een testdag voor sneller orderpicken, dan zitten we wel bij elkaar om te kijken naar verbeteringen in het inpakproces. Op die manier hebben we de afgelopen jaren onze productiviteit kunnen verdubbelen! Op piekmomenten kunnen we zonder veel moeite aantallen verwerken die we een kortgeleden nog niet voor mogelijk hadden gehouden! Stel je dan eens voor waar we met veel moeite samen toe in staat zijn!  

In al deze veranderingen blijft de medewerker centraal staan: alleen met een team wat onze doelen ondersteunt kunnen wij echt blijven pieken! Het is prachtig om samen naar doelen toe te werken en deze keer op te keer te bereiken! En om dat vervolgens te vieren, natuurlijk! Op die manier houden we elkaar scherp en de kant tevreden! 

Op dit moment werken we aan meerdere projecten om het onze processen te verbeteren en versimpelen. 

Elk jaar werken we toe naar het najaar, waarin de grootste pieken van het jaar plaatsvinden. Om deze bij te kunnen houden, moeten de processen steeds sneller en makkelijker. Zo hebben we afgelopen jaar onze eigen orderpickkarren ontworpen en zijn nu begonnen daar mee te werken. We werken ook aan een grote verbetering in het returnproces, waardoor retouren van klanten nog sneller en efficiënter kunnen worden verwerkt. 

Northern Logistics

Northern Logistics is een groeiend bedrijf op de grens van Drenthe en Groningen. In onze beide magazijnen verzorgen wij de logistieke dienstverlening voor onze klant Horze.


LinkedIn

Indeed


Adresgegevens

Dwarsdiep 12
9521 CH
Nieuw-Buinen
Nederland

+31 599-650287